Viimeinen hengenveto

Mina, Denise

Lujatahtoinen ja teräväkielinen reportteri Paddy Meehan kolmannen rikostapauksensa jäljillä

Toimittaja Paddy Meehan elää unelmaansa: hänellä on oma asunto ja oma kolumni yhdessä Skotlannin arvostetuimmista sanomalehdistä. Vuosien kyynärpäätaktikoinnin jälkeen hänen mielipidettään odotetaan ja hänen teksteistään kilpaillaan, ja hän on vapaa tekemään omat valintansa.

Vakaa arki unohtuu, kun ovelta kuuluu koputus ja poliisi tulee kertomaan uutisen: Paddyn ex-heila Terry on tapettu. Poliisi kiistää, että IRA:lla olisi ollut mitään tekemistä kylmäverisen teloituksen kanssa, mutta Paddy alkaa ihmetellä lausuntojen kiihkeyttä. Paddyn kaivautuessa syvemmälle murhan syihin sen taustalta hahmottuu hurja salaisuus.

Viimeinen hengenveto on kolmas osa toimittaja Paddy Meehanista kertovasta sarjasta, jonka aiemmat osat ovat Veripelto ja Suden hetki. Denise Minalta on suomennettu kuusi rikosromaania.

"Tämä ihanan ja raivostuttavan lujatahtoinen sankaritar varmistaa, että Viimeinen hengenveto tasoittaa Minan tietä huipulle." –T he Independent

"Minan kaupunki huokuu inhimillistä lämpöä ja yhteiskunnallista realismia: säkenöivän älykäs sanailu on katu-uskottavaa ja Paddy on hellyttävä sankaritar." – The Times

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520103736
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.