Dexter vailla varjoaan

Lindsay, Jeff

TV:stä tuttu sarjamurhaaja Dexter kohtaa perivihollisensa, niin kammottavan, että se ajaa pakosalle Dexterin sisällä asustavan Synkän kyytiläisen ja uhkaa kuivattaa hänen huumorintajunsakin.

Dexter Morgan on tottunut kohtamaan työssään Miamin poliisin laboratoriossa pahuutta – eikä vähiten siksi että hän itse on niin viehtynyt aiheeseen. Vaikka hän kaikin puolin muistuttaakin unelmien poikamiestä, hän on sarjamurhaaja. Joka kuitenkin tappaa vain erittäin pahoja ihmisiä.

Arki kulkee omalla painollaan Dexterin morsiamen Ritan suunnitellessa täydellistä häämatkaa ja Dexterin kierrellessä rikospaikkoja. Kunnes Dexter osuu karmivalle murhapaikalle, joka ajaa hänen Synkän kyytiläisensä pakosalle. Dexter joutuu venyttämään etsiväntaitonsa äärimmilleen paitsi ratkaistakseen visaisen rikoksen myös löytääkseen Synkän kyytiläisensä.

Suosittua Dexter-tv-sarjaa on esitetty myös Suomessa. Dexter-kirjat tarjoavat pääsyn kulissien taa, syvälle Dexterin kieroon mieleen ja synkkään psyykeeseen. Kirjat ja tv-sarja kertovat osin eri tapahtumista, joten toinen ei ole täydellinen ilman toista!

Dexter vailla varjoaan on kolmas Jeff Lindsaylta suomennettu romaani. Aikaisemmat ovat saatavana Loisto-pokkarina.

"Tämän makaaberin voimannäytteen varsinainen koukku on Dexterin kerrontatyyli, joka on niin tylyn ytimekäs ja häijyn nokkela että – kammottavaa kyllä – nämä hirveydet naurattavat." – New York Times

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520102739
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.