Melkein kuollut mies

Edwardson, Ã…ke

Gangsteri, kirjailija, poliitikko ja tavallinen kaduntallaaja – sekä rikoskomisario, jota kalvavat epäilys ja lamauttava päänsärky. Göteborgissa on uskomattoman kaunis syksy, mutta raaka murha pysäyttää heistä jokaisen.

Yli kolme vuosikymmentä sitten kadonnut tyttö kietoo miesten kohtalot yhteen. He katsovat kuolemaa silmästä silmään, ja kuolema heidät myös yhdistää.

Melkein kuollut mies on göteborgilaiskomisario Erik Winteristä ja hänen kollegoistaan kertovan romaanisarjan yhdeksäs ja toiseksi viimeinen osa.

Åke Edwardson on Ruotsin luetuimpia kirjailijoita, jonka kirjoja on käännetty yli 20 kielelle ja sovitettu televisioon. Like on aiemmin julkaissut hänen teoksensa Enkelitanssi, Etäisiä huutoja, Varjoa ja aurinkoa, Se ei päättyä saa, Maanpäällinen taivas, Kivinen purje, Winterland – rikostarinoita, Huone numero 10 sekä Armahin maa.

"Edwardsonin romaanit soivat kuin jazz." – Mondo

”Edwardsonin kirjoitustapa saa nenän tiukasti kiinni Winter-dekkareihin. Kaiken yllä väijyy jokin paha, mutta poliisien (ja kertojan) huumori pilkahtelee keventävästi.”?– Kaleva

"Edwardson on onnistunut viemään rikosromaanin vielä askeleen pidemmälle Sjöwall-Wahlöön politikoivasta proosasta ja Ian Rankinin runollisesta proosasta." – Helsingborgs Dagblad

"Åke Edwardson sitoo toivottoman hajallaan olleet langat yhteen taitajan ottein. Göteborgin pulssi tuntuu vahvana läpi koko kirjan." – Tapio Nevala, Lapin Kansa

"Loppua kohden kerronta muuttuu suorastaan vangitsevaksi." – Pentti Pesä, Keskisuomalainen

"Tiukan kerronnan taitajan Åke Edwardsonin kieli on entistäkin tiiviimpää." - Marja Aaltio, Aamulehti

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520101459
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.