Viimeinen kuningaskunta
Ei saatavilla

Viimeinen kuningaskunta

Cornwell, Bernard

800-luvulla elävä Uhtred on englantilainen poika, joka jää orvoksi 10-vuotiaana ja jonka tanskalaiset ottavat hoiviinsa ja opettavat viikinkien tavoille. Hänen kohtalonsa on kuitenkin kietoutunut yhteen kuningas Alfredin elämän kanssa. Alfred hallitsee Wessexiä, ainoaa jäljellä olevaa englantilaista kuningaskuntaa, joka pitää pintansa tanskalaisten hyökkäyksiä vastaan.

Uhtredin kasvuvuosia leimaavat englantilaisten ja tanskalaisten välinen valtataistelu sekä kristinuskon ja pakanuuden kilpailu. Uhtred on epävarma siitä, kenen puolelle hän kuuluu, mutta yllättävä ja väkivaltainen tapahtumasarja vie hänet englantilaisten puolelle, jonne häntä sitoo myös avioliitto englantilaisen naisen kanssa. Kun Uhtredin vaimo ja poika katoavat tanskalaisten maihinnousun aiheuttamassa sekasorrossa, hänen on kohdattava yksi tanskalaisten mahtavimmista sotapäälliköistä meren äärellä käytävässä taistelussa. Viimeinen kuningaskunta aloittaa historiallisen trilogian, joka kertoo Uhtredin, väkevän sankarin, seikkailuista Alfred Suuren ajan Englannissa.

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789519107981
Ilmestymisvuosi: 2007
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.