Valerian - Brooklynistä kosmokseen
Ei saatavilla

Valerian - Brooklynistä kosmokseen

Mézières & Christin

Pariisista Kassiopeiaan ­albumista alkanut seikkailu jatkuu. Galaxityn avaruusagentit ovat saaneet selville, että oudot tapahtumat vuoden 1980 Ranskassa liittyvät neljään peruselementtiin: maahan, tuleen, veteen ja ilmaan. Samaan aikaan Zomukin planeetalla – avaruuden kaatopaikalla – neljälle elementille omistettu pyhättö on ryöstetty.

Seikkailu selityksen perässä vie Valerianin monen mutkan kautta Brooklyniin, kun taas Laureline jatkaa omaa salapoliisin työtään avaruudessa. Yhteys näiden kahden välillä tosin on epäkunnossa monessakin mielessä...

Valerian-tarinoiden piirtäjä Jean-Claude Mézières (s. 1938) ja käsikirjoittaja Pierre Christin (s. 1938) ovat lapsuudenystäviä. Heidän yli 40 vuoden ajan tekemänsä Avaruusagentti Valerian -albumit ovat voittaneet lukuisia palkintoja ja vaikuttaneet paljon paitsi sarjakuviin myös scifi- ja fantasia- elokuviin. Tarinat ovat ranskalais-belgialaisen sarjakuvakustantaja Dargaud’n myydyimpiä albumeita.

Alkuteos Brooklyn Station – Terminus Cosmos
Suomennos Marja Luoma

Kustantaja: Jalava
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789518875331
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: L85

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.