Bouncer 1 - Kainin silmä

Boucq, Francois

Nuori Seth löytää kanjonista muumioituneen ruumiin ja kaksi revolveria. Aseissa on kirous, ja Pandoran lipas aukeaa: epätoivoinen poika joutuu pakenemaan Barro Cityyn, yhteen Villin lännen pahamaineisimmista kaupungeista, ja etsimään Infierno-saluunan yksikätisen ovimiehen Bouncerin.

Heidän kohdattuaan Sethin suvun historia alkaa kiertyä auki, eikä se ole mikään kaunis tarina. On kolme veljestä ja pahansisuinen äiti. On junaryöstö. On Kainin silmä - timantti joka kääntää veljekset toisiaan vastaan ja määrää lopulta koko perheen synkän kohtalon.
Bouncerin tarinassa yhdistyvät mystiikka ja Villin lännen raaka todellisuus, suuret amerikkalaiset myytit ja ihmismielen pimeät puolet. Boucqin ja Jodorowskyn mukaansatempaava mestariteos on yksi eurooppalaisen nykysarjakuvan merkittävimmistä saagoista.Albumin on suomentanut palkittu laatusarjakuvan kääntäjä Heikki Kaukoranta.

Kustantaja: Jalava
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789518875089
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: 85.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen8
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.