Itsensä johtajat – Just sopivasti menestystä

Hietaniemi, Jari – Niemi, Antti

Menestyksen ei tarvitse tarkoittaa valtavaa palkkapussia, upeaa titteliä tai näkyvyyttä ihmisten some-feedeissä, vaan jokainen meistä voi menestyä omannäköisellään tavalla, just sopivasti. 

Itsensä johtajat -kirjassa kuusi oman elämänsä tekijää jakaa inspiroivat ajatuksensa siitä, miten johtaa itseään ja omaa tekemistään kohti menestystä. Mukana ovat Valmentamon perustaja, life coach Anne Karilahti, hyvinvointialan yrittäjä Joni Jaakkola, Heltin toimitusjohtaja Timo Lappi, kirjailija ja somevaikuttaja Satu Rämö, Goforen perustaja, yritysjohtaja Timur Kärki sekä digialan yrittäjä ja stand up -koomikko Antti Akonniemi. 

Kirja suhtautuu menestyksen rakentamiseen rennosti ja luovasti. Mikä esimerkiksi on ikigai, ja miten sitä voi hyödyntää? Entä miten muotoiluajattelu palvelee omannäköisen elämän suunnittelussa? 

Jari Hietaniemellä ja Antti Niemellä on vuosien kokemus asiantuntijoiden ja johtajien valmentamisesta niin julkishallinnossa kuin yksityisessä bisneksessä. He ovat aiemmin kirjoittaneet yhdessä kirjan Just sopivasti ketterä. 

Kustantaja: Art House
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789518849073
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 173
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Elämäntaito/hyvinvointi

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.