Hevostytöt

Riikonen, Marika

Suomi on hevostyttöjen maa. Silti hevostytöistä ei ole juuri kirjoitettu tietokirjoja, toisin kuin ratsastuksesta, raveista ja hevosista itsestään. Hevostytöt esiintyvät lähinnä nuorten hevosromaaneissa.

Hevostytöt-kirja korjaa tämän epäkohdan ja nostaa parrasvaloihin kaikenikäiset ja -taustaiset hevostytöt ja -naiset. He saavat itse kertoa, mitä hevostyttöys on, miltä se tuntuu ja miten se muovaa ihmistä läpi elämän.

Kirjassa hevostyttöys ei tarkoita ikävaihetta vaan olemisen tapaa. Kun hevoshulluus iskee, tila on usein vakava ja pysyvä. Tallilla niskasta karisevat kaikki roolit ja odotukset ja muu maailma seisahtuu. Ja yhtäkkiä on kulunut viisi tuntia. Tai puoli elämää.

Marika Riikonen on tamperelainen kirjoittaja, toimittaja ja teatterintekijä. Ennen kaikkea hän on hevostyttö, jolla on ollut useita hoitohevosia ja (tähän mennessä) yksi oma. Hevostytöt on hänen ensimmäinen oma tietokirjansa. Aikaisemmin hän on toimittanut novelliantologioita, kirjoittanut spefinovelleja ja teatteritekstejä ja julkaissut yhdessä kollegansa kanssa muusikkoelämäkerran.

 

Kustantaja: Art House
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518847581
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 67.41

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.