Dinosaurukset

Norman, David

Viimeiset dinosaurukset elivät maapallolla 66 miljoonaa vuotta sitten. Niistä on jäänyt jäljelle vain satunnaisia fossiileja: luita, hajanaisia jälkiä sekä joitain hyvin harvinaisia pehmytkudoslöytöjä. Kuinka paljon voimme oikeasti niiden perusteella tietää dinosauruksista?

Dinosaurukset kertoo, kuinka hirmuliskojen jäljille alun perin päästiin ja kuinka ensimmäisiä löytöjä tulkittiin – sekä miten käsitys dinosauruksista on muuttunut viimeisten kahdensadan vuoden aikana. Kirja tarjoaa tuoreinta tietoa muun muassa dinosaurusten ja nykyisten lintujen yhtäläisyyksistä, vanhimmista fossiileista sekä dinosaurusten biologiasta ja käyttäytymisestä.

Huomiota saavat myös edelleen kiistanalaiset kysymykset, joita ratkotaan uusilla tutkimusmenetelmillä. Mitä tiede voi vielä kertoa dinosaurusten ajasta ja maapallon historiasta?

David Norman on paleontologian tutkija Cambridgen yliopistossa, johtava Iguanodon-suvun dinosaurusten asiantuntija sekä palkittu tietokirjailija.

Alkuteos Dinosaurs: A Very Short Introduction (second edition)
Suomennos Veli-Pekka Ketola

Kustantaja: Art House
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789518846294
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: 55.4

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter3
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 6
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.