Olga da Polga

Bond, Michael

Uteliaan, kehuskeluun taipuvaisen ja loputtoman nälkäisen marsun seikkailut karhuherra Paddingtonin kirjoittajalta ja palkitulta kuvittajalta.

Olga da Polga on utelias, pullea ja jokseenkin kuriton marsu, jonka mielikuvituksella ei ole rajoja. Kun pieni tyttö valitsee Olgan lemmikikseen, hänelle alkaa tarjoutua yhä uusia tilaisuuksia päästä suureen seikkailuun…

Retkillään Olga tekee vaikutuksen ystäviinsä Noel­kissaan, Fangio­siiliin ja Graham­kilpikonnaan muun muassa kertomalla, kuinka marsut kiipesivät kuuhun, mitä tapahtui marsujen pitkille, paksuille, silkinpehmeille hännille ja mikä oli se salaperäinen, hurja peto, jonka Olga rohkeudellaan ajoi tiehensä.

Olga da Polga on lastenkirjallisuuden klassikko, joka on ihastuttanut lapsia jo vuosikymmenten ajan.

Michael Bond (s. 1926) on lastenkirjailija, joka vietti lapsuutensa Binkie-koiran ja kolmen marsun kanssa. Bondin esikoisteos Karhu nimeltä Paddington ilmestyi vuonna 1958. Paddington-kirjojen saavutettua huikean suosion Bond alkoi kirjoittaa täyspäiväisesti. Olga da Polga -kirjojen innoittajana oli Bondin tyttären Karenin marsu. Vuonna 1997 Bond nimitettiin Brittiläisen imperiumin upseeriksi hänen palveluksistaan lastenkirjallisuuden hyväksi.

Catherine Rayner (s. 1982) on kuvittaja, joka asuu Edinburghissa perheensä ja pienen eläinlauman kanssa. Hän on kirjoittanut ja kuvittanut seitsemän lastenkirjaa, jotka ovat olleet ehdolla lukuisien eri palkintojen saajiksi ja voittaneet muiden muassa kasvatusalan ammattilaisten myöntämän UKLAn lastenkirjapalkinnon ja Hollannin vuoden parhaan kuvakirjan palkinnon. Vuonna 2009 hän sai kuvituksestaan arvostetun Kate Greenaway -palkinnon.

Alkuteos: The Tales of Olga da Polga
Suomennos: Tuomas Nevanlinna

Kustantaja: Art House
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518845709
Ilmestymisvuosi: 2015

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.