Pikku naisia 1
Ei saatavilla

Pikku naisia 1

Alcott, Louisa M.

”Näkymä oli todellakin ihastuttava, sillä Marchin sisarukset istuivat yhdessä puiden siimeksessä, missä valo ja varjo vaihtelivat, männyntuoksuinen tuuli leyhytteli heidän hiuksiaan ja viilensi heidän punaisia poskiaan ja metsän pienet asukkaat puuhailivat heidän ympärillään aivan kuin he eivät olisi olleetkaan vieraita vaan vanhoja ystäviä.”

Pikku naisia on ensimmäinen osa maailmankuulusta tyttö­kirjasarjasta, jossa kirjailja Louisa M. Alcott kuvaa Marchin sisarusten elämää sisällissodan ajan Yhdysvalloissa.

Neljä sisarusta, taiteellisesti lahjakkaat Jo, Meg, Beth ja Amy, tekevät kotiaskareitaan, käyvät koulua ja osallistuvat seura­elämään itärannikon pikkukaupungissa. Heidän isänsä on sodassa, ja olot kotona ovat köyhät. Huolimatta tyttöjen erilaisista luonteista ja erimielisyyksistä perheen väliset siteet ovat vahvat, ja toistensa ja äitinsä Marmeen tuella he varttuvat pikkuhiljaa aikuisuuteen.

Vuonna 1868 ensimmäisen kerran ilmestynyt Pikku naisia oli Louisa May Alcottin (1832–1888) läpimurtoteos, joka vapautti Alcottin sisarusparven taloudellisista vaikeuksistaan. Teos on omaelämäkerrallinen: Alcottin tytöt olivat Marchin sisarusten esikuvia. Alcott kirjoitti tarinalle useita, niin ikään suuren suosion saavuttaneita jatko-osia.

Alkuteos: Little Women
Suomentanut: Sari Karhulahti

Kustantaja: Art House
Sidosasu:
ean: 9789518843903
Ilmestymisvuosi: 2016

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.