Kuka pelkää noitia
Ei saatavilla

Kuka pelkää noitia

Dahl, Roald

ämä ei ole satu, tämä on tarina oikeista noidista. 

 

Oikeat noidat eivät lentele ympäriinsä luudanvarsilla. Ne eivät edes pukeudu mustaan viittaan ja hatuntötteröön. Ne ovat kurjia, viekkaita ja iljettäviä olentoja, jotka pukeutuvat tavallisiksi herttaisiksi rouviksi. Oikeat noidat ovat vaarallisimpia olentoja maan päällä. Joten mistä voit tietää, kuka on oikea noita ja kuka vain tavallinen herttainen rouva?

Jos et vielä tiedä, sinun on parasta ottaa se nopeasti selville, sillä oikeat noidat eivät inhoa mitään niin paljon kuin lapsia, ja heillä on kaikenmoisia keinoja päästä näistä eroon.

Tämä tarina kertoo kaiken tarvittavan: se paljastaa hurjia salaisuuksia, kuvaa hiuksianostattavia kauhuja ja esittelee todellisen sankarin – vanhan viisaan isoäidin – ja kaameamman joukon ilkeitä, kammottavia ja vastenmielisiä noitia kuin voit kuvitella.

Alkuteos The Witches
Suomentanut Sami Parkkinen

 

ARVIOITA

"Roald Dahl ei voi olla olematta tuttu, jos on koskaan ollut lapsi. – – [J]älleennäkeminen oli kerrassaan riemukas. Kaikki lapsuuden muistot vyöryivät päälle, kun nökötin sohvan nurkassa Kuka pelkää noitia -kirja kädessä. – – Satukirjailijana tunnettu Dahl on mieletön tarinankertoja ja käyttää niin hauskoja ilmaisuja, että usein ei tule osuttua yksiin niin rikkaan tekstin kanssa. – – Kuka pelkää noitia oli (jos edes mahdollista) vielä parempi nyt, aikuisena."
– Nelliina 15.4.2016

”Tämä kirja jää ehdottomasti aarteksi kirjahyllyyni.”
– Lukutoukan kulttuuriblogi, 14.5.2016

Kustantaja: Art House
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518840940
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: L842

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.