Talviretkeilijän opas

Laaksonen, Jouni

Talvea on Suomessa noin puolet vuodesta, ja se on mahtavaa retkeilyaikaa!

Miten viihtyä talvisessa luonnossa ja tehdä se turvallisesti? Kuinka pukeutua niin, ettei tule hiki eikä vilu? Mitä on huomioitava ruoka- ja juomahuollossa, kun lämpötila on pakkasella?

Talviretkeilijän opas tarjoaa vuosikymmenien kokemukseen perustuvat vinkit helpoista päivä- ja perheretkistä vaativiin talvivaelluksiin. Näillä ohjeilla nuotio syttyy lumihangenkin keskellä ja telttailu on turvallista myös silloin, kun mittari on miinuksella.

"Hiihdimme Puuvrasjoen autiotuvalle tuulessa ja lumipyryssä. Mukava oli laittaa kamiinaan tuli! Illalla pilvet kaikkosivat ja revontulet nousivat kruunaamaan elämyksellisen päivän. Seuraava etappi valkoisten tunturien yli taittui sinitaivaan alla. Termisjärvellä näimme ahman ja yhden elämäni upeimmista auringonnousuista", Jouni muistelee yhtä viimetalvisista vaelluksistaan.

Jouni Laaksonen on palkittu kuhmolainen tietokirjailija ja eräopas. Hän on harrastanut luonnossa liikkumista kesät talvet koko ikänsä ja ammatikseen kirjoittanut retkeilystä yli 20 vuotta.

 

Kustantaja: SKS
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789518582277
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 79.4
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Ulkoilu&vaellusoppaat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.