Elokuvasäätiön tuella
Ei saatavilla

Elokuvasäätiön tuella

Kinnunen, Kalle

Suomen elokuvasäätiö on suomalaisen elokuvan tärkein rahoittaja. Kun säätiö vuoden 1969 lopulla perustettiin, valtiovalta otti voimakkaasti kantaa: elokuva ei ollut enää vain hupia ja verotuksen kohde vaan taidetta ja kulttuuria, jota piti tukea julkisin varoin. SES on elokuvan monimuotoisuutta edistävä mahdollistaja ja taiteenalaa yhdistävä voima. Se on ollut myös kiistelty laitos, politiikan pelinappula, pelättykin portinvartija ja joskus riitaisan kentän ukkosenjohdatin. 

Elokuvasäätiön tuella käsittelee 50 vuotta suomalaisen elokuva-alan historiaa ja tekemisen kehitystä Elokuvasäätiön näköalapaikalta. Kokemuksistaan ja näkemyksistään kertovat kymmenet haastatellut tekijät ja asiantuntijat Jörn Donnerista Markus Seliniin ja Selma Vilhuseen. 

Kalle Kinnunen on elokuvaan erikoistunut toimittaja ja tietokirjailija. Hän on toiminut Suomen Kuvalehden elokuvakriitikkona vuodesta 2006. 

Kustantaja: SKS
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518580846
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: 77

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.