Alisa

Rajamäki, Tiina

Kaikki palaa Alisaan. Lahjakkaaseen sellistiin, jonka kuolema 19-vuotiaana katkaisee myös Saran ja Katjan elämät. Sara näki, että Katja näki, mutta mitä kuudennen kerroksen parvekkeella tapahtui? Sara lähtee opiskelemaan Keski-Eurooppaan, voittaa viulukilpailun, sinnittelee aplodien loppuun. Katja luopuu sellosta ja kuorii itsestään uuden kerroksen. 

Molemmat tuntevat kuitenkin yhä vastuksen lihasmuistissaan, mikään ei kasvata etäisyyttä menneisyyden tapahtumiin – Alisaan, jonka vertaiseksi he halusivat tulla ja jonka viereen he haluavat yhä kuulua. 

Tiina Rajamäen ensimmäinen romaani on taiturimaisesti rakennettu kertomus lahjakkuuden vieressä varttumisesta ja siitä pitkästä kaiusta, jonka menetys jättää. 

TIINA RAJAMÄKI (s. 1977) asuu Helsingissä. Häneltä on aiemmin ilmestynyt novellikokoelma Vieras maisema (2018), joka oli Tiiliskivi-palkintoehdokkaana.

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518519600
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.