Surua se tyttö kantaa

Marianna Stolbow

Vankilaan tuodaan nainen, jolla on poikkeuksellinen profiili ja liian heiveröinen olemus kantaakseen koko sitä raskasta menneisyyttä, josta häntä syytetään. Kuulustelijoiden mukaan hän on ampunut niin monet polvilumpiot hajalle, ettei häntä voi päästää vapauteen. Mutta ne, jotka ovat kohdanneet hänet, ovat lumoutuneet hänen läsnäolostaan ja viattomuudestaan. Voiko hän olla tekojen
takana, ja jos on, miksi?

Surua se tyttö kantaa on sadunhohtoinen tarina väkivallaksi kasvavasta idealismista. Se kertoo halusta muuttaa yhteiskuntaa ja haluttomuudesta unohtaa, kyvystä kuvitella parempi maailma ja kyvyttömyydestä puhua totta.

Marianna Stolbowin värikkäässä, moraalin perustuksia pohdiskelevassa pienoisromaanissa tongitaan verisen menneisyyden pohjamutia ja hälvennetään sen nykyhetkeen ulottuvaa savuverhoa vahvan mytologisella otteella.

Kokemus ei katoa kehosta, eikä eriarvoisuuden muisto unohdu. Mutta kuka oikeastaan valehtelee ja kenelle? Mitä tarvitaan siihen, että vääryyden kokemus ylittää sietokyvyn?

 

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518519556
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.