Sinun päiväs koittaa

Raunio, Katja

Nöyrä arkistovirkailija löytää salassa pidettäväksi luokiteltua materiaalia, joka käsittelee edesmennyttä valtiomiestä Anton Harmajaa. Uuden aineiston nojalla on
mahdollista syventää ja korjata maamme ehkä merkittävimmän ja ristiriitaisimman poliitikon elämänvaiheita tämän sairauteen ja kuolemaan saakka.

Teos käy pieteetillä läpi Antonin elämän ja poliittisen uran isänsä Kustaan ja muiden vaikutusvaltaisten herrojen suojeluksessa. Riippumatta Antonin mahdollisista omista toiveista hänen uransa huipentuu presidenttiyteen, kausia
on useita. Arkiston materiaalit paljastavat myös uutta tietoa Antonin ja hänen sydänystävänsä Judas Berglundin syvästä kiintymyksestä.

Katja Raunion toinen romaani Sinun päiväs koittaa on uskomaton tarina vain vähän fiktiivisestä maailmasta. Anton Harmaja piirtyy puhelutallenteiden, kirjeiden ja historiallisten dokumenttien koosteessa moninaiseksi, täysin todeksi hahmoksi. Raunion tapa yhdistää erilaisia tyylejä ja muotoja on mestarillista. Sinun päiväs koittaa tarjoaa myös löytämisen iloa, jos sitä aina iloksi voi kutsua. Se on todempi kuin ensi näkemältä tajuaa.

 

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518518832
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.