Hiekankantajat

Volanen, Jarkko

Alussa on, kuten aina on, unelma: talo saaristossa, kaukana kaupungista, elävä satu meren keskellä. Aura ja Henri muuttavat kaupungista saareen, kunnostavat kotiaan ja haaveilevat tulevaisuudesta. Yksi Auran suunnitelmista on raivata ja tehdä heille kesäksi oma hiekkaranta. Mutta meri ja saaristolaiset sen armoilla eivät ole aina ystävällisiä. Nimettömät viestit ja koko ajan kasvava yksinäisyys kiertyvät ympärille kuin puristava sumu. Onneksi Aura tutustuu Camillaan, jonka avulla hän oppii lisää seudun luonnosta, ihmisistä ja tavoista.

Ensimmäinen talvi saaressa ja sitä seuraava kesä luovat tarinan kehyksen, mutta välissä on julma kevät, joka hajottaa jään lisäksi myös paljon muuta. Jarkko Volasen esikoisromaani on maagisen kaunis kertomus siitä, miten paljon voi mennä rikki, miten paljon voi löytää. Samalla se puhuu lumoavasti luonnosta ja eläimistä, niistä voimista, joiden keskellä huomaamattamme elämme - ja tavoittelemme kohti toista ja itseä.

JARKKO VOLANEN (s. 1971) on helsinkiläinen kirjailija. Hän opiskelee kirjallisuustiedettä Helsingin yliopistossa ja suunnittelee jatko-opintoja. Kirjoittamista hän on opiskellut Kriittisessä korkeakoulussa. Jarkko haaveilee omasta saaresta ja kodista meren rannalla.

 

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518517385
Ilmestymisvuosi: 2017
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.