Sinun jälkeesi, Max

Parkkinen, Leena

Max ja Isaac syntyvät Saksassa siamilaisina kaksosina. He jakavat kaiken paitsi luonteen. Kuusikymmentäkahdeksan vuotta he heräävät samasta vuoteesta, ajavat partansa samalla veitsellä ja rakastavat samoja naisia. Elämä heittää heidät kauppatavaraksi, kiertäviksi kummajaisiksi ja ihailluiksi taiteilijoiksi. Värikylläinen tarina kuljettaa veljekset sirkusmaailmasta pariisilaisiin kabareihin, bordellien takahuoneista porvoolaiseen huvilaan. Myös 20. vuosisadan alun Helsinki näyttäytyy kieltolakeineen ja vapaudenjanoisine ihmisineen. Max juhlii ja tupakoi Isaacinkin pään kipeäksi.


Vuonna 1968 he palaavat Helsinkiin, muistellakseen menneitä ja kohdatakseen uudelleen elämänsä naisen. Hurmaavan kamala Iris on 40 vuotta aiemmin poiminut heille alushameen täyteen omenoita ja aiheuttanut varsinkin Isaacin sydämelle enemmän kuin tarpeeksi tykytyksiä.Leena Parkkisen lumoava esikoisromaani sukeltaa keskelle kuohuvaa Eurooppaa. Se on poikkeuksellinen selviytymistarina normaalin maailman reunoilla eläjistä, toiseudesta ja rakkauden etsinnästä. Siitä miltä tuntuu jaettu yksinäisyys.

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789518517217
Ilmestymisvuosi: 2016
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Kaunopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.