Käy kaikki toteen

Raunio, Katja

Lähtökohta on selkeä: nuorilla yliopistoopiskelijoilla on asiat kuten kaltaisillaan on. Käydään luennoilla, baareissa, juhlissa, paritellaan, pariudutaan, puhutaan vasta luettua omana nerokkuutena, kirjoitellaan vessan seinälle. Mukana notkuu Silver, haluttava, raivostuttava, sottainen, provosoiva Silver, joka ei ole tervetullut kotiinsa. Tarina on valmis alkamaan.

Mutta tarina ja sen henkilöt, Silver etunenässä, eivät tunnu pysyvän ruodussa. Miten päin ja millä keinoin tahansa heitä lähestytäänkin, he kamppailevat vastaan, eivät toimi niin kuin halutaan. Keskustelut hajoavat pelkäksi pinnaksi tai muuten vain käsittämättömäksi, henkilöhahmoja joutuu etsimään kissojen ja koirien kanssa ja opastamaan äidillisesti tai hieman kovemmin ottein.

Katja Raunion esikoisteos Käy kaikki toteen on taidonnäyte. Se on kertojan kamppailua kertomuksensa kanssa, toistuvaa yritystä hallita luomaansa maailmaa. Raunion millimetrin tarkka kieli näyttää ihmiset kaikessa epätarkkuudessaan ja epätäydellisyydessään, siis inhimillisyydessään.

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518516302
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.