15: Matkalla kotiin

Jokinen, Liisa

Vuonna 1998 Paola ja Pirjo Suhonen perustivat Ivana Helsingin. Nyt Ivana Helsinki on Suomen kansainvälisesti tunnetuin taide-, muoti- ja elokuvamerkki, jolla on oma myymälänsä myös New Yorkissa. Paola Suhonen on ainoa suomalainen muotisuunnittelija, joka on päässyt sekä New Yorkin että Pariisin muotiviikkojen viralliseen näytöskalenteriin.

Ivana Helsinki ei ole ainoastaan vaatteita ja muotia, se on tarinoita ja slaavilaisen melankolista, kiehtovaa matkantekoa: mallistot linkittyvät Suhosen elämään ja kokemuksiin, ja jokaisen takaa löytyy kertomus.

15 - Matkalla kotiin on juhlakirja, jossa lähdetään Ivana Helsingin omin sanoin, kuvin ja ajatuksin matkalle läpi 30 malliston ja 15 vuoden. Visuaalisesti häikäisevän kirjan tekstit ovat sekä suomeksi että englanniksi, joten se on myös oiva tuliaiskirja skandinaavisesta muotoilusta ja Ivana Helsingin omaperäisestä ja rohkeasta visuaalisesta maailmasta kiinnostuneille. Samalla kirja on kurkistus Paola Suhosen tarinoihin, tapahtuneisiin ja kuviteltuihin - kaikkeen siihen, mitä 15 vuoden aikana on ehtinyt tapahtua.

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518515480
Ilmestymisvuosi: 2013
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Tekstiilitaide&muoti

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.