Miehet mustissa

Fredriksson, Jan

Miehet mustissa on toimittaja Jan Fredrikssonin kiehtova katsaus salaperäisten turvamiesten ja henkivartijoiden maailmaan. Mielikuvat modernista henkilösuojauksesta rakentuvat pitkälti erilaisten asiaa käsittelevien elokuvien varaan. Hyvin harva kuitenkaan tietää, millaista turva-alalla työskenteleminen todellisuudessa on - mitä kaikkea edellytetään, millaisia keikkoja eteen tulee, millaisia riskejä työhön oikeasti liittyy.

Miehet mustissa on ainutlaatuinen kuvaus suomalaisten henkivartijoiden työstä ja elämästä vaaran ja väkivallan maailmassa. Teos rakentuu todellisten ihmisten todellisesta tiedosta ja kokemuksesta: aineisto on hankittu suoraan alan ammattilaisilta, joista tunnetuin ja suomalaisittain merkittävin lienee alan legenda Auvo Niiniketo. Myös esimerkiksi suojelupoliisin ja liikkuvan poliisin turvamiehet kertovat ensimmäistä kertaa julkisuudessa ylimmän valtionjohdon turvajärjestelyistä ja elämästä mustien autojen sekä punaisten mattojen maailmassa. Kirja sisältää ainutlaatuista kuvamateriaalia henkivartijoiden keikoilta ja harjoituksista.

Turvamiehen suusta sen kuulee: "Henkivartiointi ei ole vain työtä, jota tehdään rahan vuoksi, sillä se on yksi helvetinmoinen seikkailu."

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518514254
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 357

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.