Fillarilla Nizzaan

Soininvaara, Osmo

Osmo Soininvaara on pyöräillyt pikkupojasta saakka Helsingin kaduilla. Fillari on vienyt häntä ympäri Eurooppaa, viimeksi kesällä 2007 Tallinnasta Nizzaan. Pyöräilyyn liittyy hitaamman, lempeämmän matkanteon näkökulma ja aina pieni seikkailun mahdollisuus. Polkeminen Via Balticaa pitkin tai Tonavan pyörätiellä antoi Soininvaaralle tilaisuuden pohtia kohtaamiaan maisemia ja sattumuksia satulannokkaperspektiivistä. Nämä mietteet yhdessä matkalla sattuneiden kommellusten ja huippuhetkien kanssa päätyivät matkakirjaan, jolle taustan luo Soininvaaran vihreä ja yhteiskunnan nopeatempoisuutta kritisoiva ajattelu.

Fillarilla Nizzaan johdattelee ja innoittaa pidemmän matkan pyöräilyyn ja sisältää vinkkejä matkantekoon karttoineen ja reittisuosituksineen. Ympäristöä säästävästä matkanteosta haaveilevalle tai sille hädin tuskin vielä ajatustakaan antaneelle kirja toimii innostavana johdatuksena pyöräilyn mahdollisuuksiin. Lukijalle selviää, mitkä Euroopan maat ovat pyöräilyn kannalta antoisia ja mitkä haasteellisempia, miksi pyörätie ei saa aina pyöräilijää hihkumaan riemusta ja minkälaisella varustuksella pidemmästä matkasta selviää.

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789518513219
Ilmestymisvuosi: 2010
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Tietopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen9
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.