Laihdu ilman nälkää - hiilihydraattitietoista kotiruokaa

Nysten, Anja & Tavi, Varpu & Tuohikorpi, Toomas

Hiilihydraattitietoiset ruokavaliot niittävät suosiota ympäri maailman. Miljoonat ihmiset ovat löytäneet niistä avun paino- ja terveysongelmiinsa, ja lukemattomat muut suunnittelevat vähentävänsä hiilihydraattien määrää ravinnossaan.

Mutta miten valmistaa vaivatta maukasta, hiilihydraattitietoista kotiruokaa laadukkaista kotimaisista raaka-aineista, jotka löytää lähikaupasta? Tähän vastaa Anja Nysténin, Varpu Tavin ja Toomas Tuohikorven kokoama keittokirja.

Kirjassa esitellään lyhyesti hiilihydraattien rajoittamisen terveyttä edistävät vaikutukset ja kerrotaan ne periaatteet, joita seuraamalla voi syödä hiilihydraattitietoisesti.

Kirjan ohjeet tarjoavat sekä vanhaa että uutta suomalaista kotiruokaa hiilihydraattitietoisesti valmistettuna. Mukana on paljon suomalaiseen perinteeseen kuuluvaa tietoa siitä, miten voi tehdä mahdollisimman paljon itse ja mahdollisimman vähillä kustannuksilla. Kirjoittajat neuvovat, mitä ruoka-aineita kannattaa pitää varastossa, mitä työvälineitä tarvitaan, ja mitä periaatteita raaka-aineiden valinnassa ja ruoanlaitossa kannattaa noudattaa.

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789518512205
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 68.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Tietopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.