Minä, Laura ja Cary Grant

Pulkkinen, J.P.

J. P. Pulkkisen toinen kirja novellikokoelma Minä, Laura ja Cary Grant kertoo ihmisistä, jotka yrittävät päästä osille kuuluisuudesta.

Se kertoo fiksaajista, jotka tekevät tähtien elämästä julkisuuskelpoista. Se kertoo ammattilaisista, jotka muuttuvat amatööreiksi, kun maine tulee kosketusetäisyydelle.

Kuuluisuus on aineetonta, mutta jättää pitkän varjon. Kuuluisuus on kollektiivinen aavejäsen.

Jokaisella meistä on käsitys kuuluisuudesta, ja oman peilinsä edessä on jokainen oman elämänsä sankari. Halu hipaista jotakin historiallista, olla osallisena jostakin arkea suuremmasta, punaa jokaisen novellin henkilöitä. Mikä on minun paikkani maailmassa, kuuluu novellikokoelman kysymys. Onko minun elämälläni merkitystä?

Pulkkinen tarkastelee yksityisyyden ja julkisuuden rajaa. Miten toisilla julkisuus on suurinta yksityisyyttä, toisille taas suhde yksittäiseen julkiseen ihmiseen on metafora suhteesta koko maailmaan.

Minä, Laura ja Cary Grant kertoo uskosta toiseen todellisuuteen, ja uskottomuudesta tässä todellisuudessa. Kuuluisuus ? ei se koskaan tunnu samalta kuin fantasia siitä.

"Suuri kirjailija maistui yrttivodkalle, sen alla makeammalle ja aivan pohjalta jollekin happamalle, ehkä vain vanhenevalle miehelle."

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518510829
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.