Kari – vain parasta

Suomalainen, Kari

Professori Kari Suomalainen (1920-1999) oli terävän, oivaltavan huumorin mestari – pilapiirrostaiteen nero. Kari tarttui rohkeasti päivänpolttaviin aiheisiin osuen naulan kantaan – koskivatpa ne sitten politiikkaa, urheilua tai mitä tahansa yleisesti kiinnostavaa aihetta.

Kekkonen ei päässyt vähällä, vaikka presidentti olikin, ja samanlaisen huomion kohteeksi nousivat niin Koivisto kuin Ahtisaarikin. Julkisuuden henkilöiden ohessa Kari seurasi tarkasti myös ns. tavallisen kansan elämää; niin ’Römpän ukko’ kuin ’Hiski Kutiainen’, leva-Kaisasta puhumattakaan, tarkkailivat maailmaa monesta eri näkökulmasta, ja hauskan osuvasti.

Valtakunnan luulosairaaksi itseään tituleerannut Kari tiesi kaiken kertomisen arvoisen niin vanhenemisesta kuin lääketieteestäkin. Hallussa olivat myös menestymisen avaimet ja tietenkin autojen ihmeellinen maailma.

Ja mikä parasta – Karin piirrokset ovat ajankohtaisia yhä tänäänkin. Karin – vain parasta -teokseen on koottu vuosien varrelta Mestarin parhaita piirroksia. Kirjaa täydentää Karin tyttären Lilli Earlin viehättävän raikas elämäkertakuvaus isästään.

Kustantaja: Recallmed
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518471076
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 85.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 4
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.