Kesämökin lääkärikirja

Kun varhaiskevät koittaa, suuntaamme kesämökin virvoittavien vesien äärelle, lepoon luonnonhelmaan. Mökin nautintojen lomassa voi vahingossa sattua kaikenlaista: häkä ja muut myrkyt voivat yllättää, veden varaan joutunut saattaa tarvita elvytystä tai helteen aiheuttamat sydänongelmat vaativat nopeaa ensiapua. Vähäiseltäkin tuntuva ampiaisen tai käärmeen pisto on osalle meistä hengenvaarallinen, ja hyttysen aiheuttama kutina ei raapimisesta ainakaan parane. Joskus terävä kivenreuna tekee haavan jalkaan, nilkka nyrjähtää rantakivillä hyppiessä, puukonterä lipsahtaa sormeen tai aurinko polttaa ja voipa saunassakin tulla palovamma - tähän kaikkeen tarvitaan Kesämökin lääkärikirjaa.

Käsissäsi oleva teos on suomalaisten lääketieteen huippuasiantuntijoiden tekemä. Selkeän tekstin, taulukoiden ja hyvän nelivärikuvituksen avulla voit löytää siitä avun uhkaaviin tilanteisiin kätevän tehokkaasti ja myös päätellä milloin on syytä kääntyä lääkärin puoleen.

Ammattiapua ei ole aina saatavilla tai se on kymmenien kilometrien tai tiettömän taipaleen takana, joten kesämökin lääkekaapin lisäksi Kesämökin lääkärikirja on tärkeääkin tärkeämpi yhtä lailla kuin asianmukaiset palosammutusvarusteet vaahtosammutinta myöten.

Kustantaja: Recallmed
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518470970
Ilmestymisvuosi: 2013
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Terveys

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.