Rajanaapuri
Ei saatavilla

Rajanaapuri

Lipasti, Roope

Rajanaapuri on hillittömän hauska ja elämää humaanisti tarkasteleva kertomus kahdesta miehestä, jotka kohtaavat kesälomallaan pihasaunan rakentamisen merkeissä. Kertojalla on asiat hyvin ja järjestyksessä: hän katselee valmistalonsa ikkunoista, miten naapuri ryhtyy tuumasta toiseen. Kertoja seuraa kiikareillaan naapurin kuutta lasta ja ihanaa vaimoa, jota ei tietenkään pitäisi katsella. Erilaisten maailmankatsomusten lisäksi rakennuskesän aikana puidaan parisuhdekysymyksiä, naisasioita, ikäkriisiä ja perheellisen ja perheettömän miehen taakkaa.

Helsingin Sanomat on valinnut Rajanaapurin yhdeksi esikoispalkintoehdokkaistaan ja arvioissa Roope Lipastia on verrattu jopa Veikko Huoviseen. Kirja kiinnostaa myös lukijoita: kotimaassa se on edennyt jo kolmanteen painokseensa ja käännösoikeudet on myyty Saksaan sekä Ranskaan. Lisäksi kirja valittiin satojen ehdokkaiden joukosta vierailemaan Berliinin elokuvajuhlien Breakfast & Books -tapahtumassa. Kirjan synopsista on myös pyydetty useisiin elokuvatuotantoyhtiöihin muun muassa Yhdysvaltoihin, Iso-Britanniaan, Saksaan, Ranskaan ja Italiaan.

Kustantaja: Atena
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789517968157
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.