Lumikko ja yhdeksän muuta

Jääskeläinen, Pasi Ilmari

Laura Lumikon nimi on kaikille tuttu. Hän on rakastettu kirjailija, joka on kirjoittanut ne Otuksela-kirjat, joita me luimme lapsina. Hänen talvisissa juhlissaan tapahtuu kuitenkin jotain, mikä herättää ihmiset: kukaan ei ole todella tuntenut Laura Lumikkoa.

Kolme vuosikymmentä sitten kirjailija Lumikko lupasi etsiä paikkakunnan lasten joukosta kymmenen lahjakkuutta ja kouluttaa heistä kirjailijoita. Hän sai kokoon yhdeksän. Nämä menestyvät kirjailijat muodostavat seuran, jolla on omat sääntönsä ja paikka suomalaisen kirjallisuuden kaanonissa.

Nyt, vuosien odotuksen jälkeen, Seura saa myös kymmenennen jäsenensä ja Peli, yksi Seuran varjelluimmista salaisuuksista, alkaa uudestaan. Kirjailijat joutuvat kohtaamaan menneisyyden, jonka he jo kerran hautasivat kirjaimellisesti hautasivat.

Lumikko ja yhdeksän muuta on kutkuttavan monitasoinen mysteeriromaani, joka hyödyntää maagisen realismin keinoja Mihail Bulgakovin, Peter Høegin ja Gabriel García Márquezin hengessä.

Pasi Ilmari Jääskeläinen on jyväskyläläinen opettaja. Hän on voittanut novelleillaan lukuisia palkintoja. Jääskeläisen tuotantoa on käännetty englanniksi, saksaksi ja viroksi.

“Kannatti odottaa.”
Vesa Sisättö, Helsingin Sanomat

“Haluatko lukea kirjan, joka pitää sinut hereillä koko yön?”
Essi Henriksson, Ilta-Sanomat

“Vuoden näkyvimpiä tapauksia suomalaisessa kirjallisuudessa.”
Mikko Nortela, Karjalainen

Kustantaja: Atena
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789517965095
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikospokkari

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.