Jalkapallotaktiikat – Ymmärrä paremmin futista

Kolamo, Sami; Wallenius, Tommi

"Jalkapallotaktiikat - Ymmärrä futista paremmin" on kuvitettu jalkapallon taktiikan peruskirja. Jalkapallo on maailman suosituin peli niin harrastajien kuin katsojienkin määrällä mitattuna. Nykyjalkapallo on hyvin taktista, joten myös penkkiurheilija törmää televisiosta ottelua katsellessaan vaikeilta tuntuviin termeihin, ilmaisuihin ja kuvioihin. 

Kirjassa esitellään selkeästi ja järjestelmällisesti jalkapallon taktiset kuviot, peliryhmitykset historioineen, pelipaikat ja erilaiset pelitilanteet. Teos sisältää selitykset jalkapallon keskeisistä käsitteistä, periaatteista ja ilmaisuista. 
Kirja on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat ymmärtää jalkapalloa: penkkiurheilijoille, valmentajille ja pelaajille sekä heidän läheisilleen. 

Sami Kolamo on opettaja, tutkija ja pitkän linjan jalkapallomies, joka on myös väitellyt jalkapallon MM-kisoista. Tommi Wallenius työskentelee päivät tietokirjojen kanssa ja viettää iltojansa futiksen parissa. Kirjan kuvituksen ovat tehneet sarjakuvakäsikirjoittaja Pauli Kallio ja sarjakuvataiteilija Pentti Otsamo, joilta on ilmestynyt useita albumeita sarjaa FC Palloseura sekä Suomen Palloliiton juhla-albumi "Huuhkajia ja helmareita" (2018).  

Kustantaja: Vastapaino
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789517687843
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 79.31

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.