Eletty historia - Kokemus näkökulmana menneisyyteen
Ei saatavilla

Eletty historia - Kokemus näkökulmana menneisyyteen

Annola, Johanna; Kivimäki, Ville; Malinen, Antti (toim.)

"Eletty historia" avaa näkökulman menneisyyteen koettuna todellisuutena. Kirjan artikkelit tarkastelevat, miten ihmiset ovat omana aikanaan jäsentäneet maailmaansa ja millaiset tekijät ovat vaikuttaneet heidän kokemuksiinsa. Teokseen valitut tapaustutkimukset valottavat maailman kokemisessa tapahtuneita muutoksia varhaismodernilta ajalta toisen maailmansodan jälkeisiin vuosiin. 

Kirjassa avataan elettyä historiaan niin 1700-luvun muurarimestarin kuin 1900-luvun alun torikaupan kautta, tutkitaan 1800-luvun lopulla Kaliforniassa asuneen suomalaisen pastorinnan kirjeenvaihtoa ja kotirintaman naisten väsymyskokemuksia maaseudulla ja tehdastyössä. Ajallinen kaari on pitkä ja eletty historia rakentuu monipuolisesti. 

"Eletty historia" toimii sekä tutkimuskirjana että oppaana koettuun menneisyyteen: Millaisista kokemusaineksista rakentuu historia sellaisena kuin sen tunnemme? Millaisten käsitteiden, aineistojen ja näkökulmien avulla on mahdollista etsiä eletyn todellisuuden historiallisuutta?  

Kustantaja: Vastapaino
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789517687683
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: 90
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Vastapaino

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.