Kant ja metafysiikan ongelma

Heidegger, Martin

Kant ja metafysiikan ongelma on Martin Heideggerin dialogia Königsbergin jättiläisen ja uuskantilaisten filosofien kanssa. Käsitteleekö Immanuel Kantin Puhtaan järjen kritiikki vain tietoteoriaa ja kokemuksen teoriaa - vai syvällisemmin koko metafysiikan perustusta?

Heideggerin mukaan Kantin filosofia avaa kysymyksen koko metafysiikasta. "Seuraava vihje saattaa auttaa ymmärtämään oikein tämän kirjan otsikon: se, mikä on metafysiikan kannalta ongelma, nimittäin kysymys olevasta sellaisenaan ja kokonaisuudessaan, tarjoaa tilaisuuden tehdä metafysiikasta ongelma metafysiikkana. Ilmaisu "metafysiikan ongelma" on kaksiselitteinen", Heidegger kirjoittaa.

Kirja perustuu luentoihin, jotka Martin Heidegger (1889-1976) piti vuonna 1927-1929. Kant ja metafysiikan ongelma (Kant und das Problem der Metaphysik) palaa tematiikkaan, jota Heideggerin pääteos Sein und Zeit (1927) käsittelee. Myös Heideggerin pääteoksen suomennos Oleminen ja aika (2000) on julkaistu Vastapainon klassikkosarjassa ja sitä on myyty lähes 4000 kappaletta.

 

Kustantaja: Vastapaino
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789517687430
Kirjastoluokka: 11.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Vastapaino

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen10+
Rosebud Citycenter2
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.