Alkupiste - NollapisteTime Zero - Ground Zero
15,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Alkupiste - NollapisteTime Zero - Ground Zero

Eloranta, Kari

Alkupiste - Nollapiste on vaikuttava valokuvadokumentaari Afrikasta, sen historiasta ja nykyhetkestä. Se on matka Kairosta pitkin suurta virtaa kohti Afrikan sydäntä, keskelle kulttuureja ja kansoja, jotka ovat lähimpänä meidän kaikkien esi-isiämme. Se on kuvaus niin afrikkalaisten juhlista kuin arkitodellisuudesta, niin heidän traditioistaan kuin meidän avustusinnossamme tuomasta vieraasta kulttuurista.

Kirjan materiaali on syntynyt noin kymmenkunnan matkan ja seitsemän vuoden aikana. Se syntyi pikkuhiljaa tekijän vaeltaessa pitkin Niilin vartta ja yrittäessä ymmärtää niin menneisyyttä kuin nykytodellisuuttakin. Valokuvasarjojen teemoja taustoittaa kaksikielinen, tekijän matkapäiväkirjoihin pohjautava teksti (suomi-englanti).

Katso myös kirjan virtuaalijatke osoitteesta www.math.hut.fi/~kve/africa


"Kari Elorannan valokuvakirja on täynnä mieleenpainuvia kertomuksia ja kuvia. Tässä järjestyksesä. Se kontrastoituu sisältönsä puolesta omiin olosuhteisiini mitä voimakkaimmin: teos kertoo Afrikasta; siellä vallitsevasta puutteesta, sen kuumuudesta, elävyydestä, inhimillisyydestä, alkukantaisuudesta, sodista, orjakaupasta. Kirjaan tarttuminen onkin hyppäys kuvitteluun"
- Turun Sanomat

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789515789532
Ilmestymisvuosi: 2002
Kirjastoluokka: 757

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.