Vieraita työssä

Wrede, Sirpa & Camilla Nordberg (toim.)

Uusien "vieraiden" tulo suomalaiseen työelämään sekoittaa vanhat epätasa-arvon järjestykset. Työelämän eriarvoisuutta on aina ollut, mutta työelämän globalisaatio tuottaa uudenlaista etnistyvää eriarvoisuutta. Teoksessa tarkastellaan työelämässä usein haavoittuvaan asemaan joutuvia maahanmuuttajia. Äänensä saavat kuuluville monenlaiset maahanmuuttajat, esimerkiksi kebabyrittäjät, rakennusmiehet, kokit, siivoojat, hoitajat, tutkijat ja IT-ammattilaiset. Erilaisten ihmisten kokemusten tarkastelu auttaa ymmärtämään paitsi työelämän vakiintuneiden toimintatapojen ongelmia myös ihmisten omaa pyrkimystä muovata omaa elämäänsä. Lisäksi teos kääntää katseen maahanmuuttajista myös suomalaiseen yhteiskuntaan.

"Maahanmuuttajien tulo suomalaiseen työelämään ei synnytä eriarvoisuutta ilmiönä, vaan uusi asetelma toimii pikemminkin eräänlaisena katalysaattorina, joka tekee työelämän syvään juurtuneita eriarvoistavia prosesseja ja käytäntöjä näkyviksi."

Kustantaja: Gaudeamus
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789515707765
Kirjastoluokka: 30
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Gaudeamus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.