Kliininen neuroimmunologia
Ei saatavilla

Kliininen neuroimmunologia

Elovaara, Irina, Tuula Pirttilä, Markus Färkkilä & Aki Hietaharju (toim.)

Kliininen neuroimmunologia on maamme johtavien asiantuntijoiden tuottama oppikirja hermoston immuunivälitteisistä sairauksista.

Immuunivälitteisten neurologisten tautien diagnostiikka ja hoito ovat parantuneet ja niiden hoitoon kehitetään jatkuvasti uusia lääkkeitä. Siksi hermoston immuunitapahtumien ja niitä säätelevien mekanismien tunteminen on tärkeää.

Kirjaan on tiivistetty laajaksi kasvanut tietämys immuunivälitteisten sairauksien perusmekanismeista, kliinisistä ilmentymistä, tutkimusmenetelmistä, hoidoista sekä kuntoutuksesta.

Erityisesti teoksessa käsitellään yleisintä keskushermoston immuunivälitteistä sairautta, multippeliskleroosia (MS-tautia). Myös useat ääreishermoston ja hermo-lihasliitoksen sairaudet, kuten akuutti polyradikuliitti eli Guillain-Barrén oireyhtymä ja myasthenia gravis sekä joukko tulehduksellisia lihassairauksia ja harvinaisempia tauteja tulevat käsitellyiksi.

Teos soveltuu lääkäreille, hoitohenkilöstölle, lääketieteen opiskelijoille ja kaikille neuroimmunologisista sairauksista kiinnostuneille.

 

Kustantaja: Gaudeamus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789515706881
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: K5955

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.