Lucrezian muotokuva

O?Farrell, Maggie

Firenze 1550-luvulla. Lucrezia de Medici elelee mukavasti arvovaltaisen isänsä palatsissa. Kun Lucrezian isosisko kuolee juuri ennen häitään Ferraran, Modenan ja Region hallitsijan kanssa, Lucrezia joutuu yhtäkkiä huomion keskipisteeksi: sisaren sulhanen pyytää häntä saman tien vaimokseen, ja isä hyväksyy avioliittotarjouksen yhtä nopeasti.

Teini-ikäinen Lucrezia paiskataan keskelle vierasta hovia, eikä hänen saapumisensa ole kaikille mieleen. Kenties salaperäisin kaikista on hänen miehensä Alfonso. Onko hän leikkisä ja hienostunut älykkö vai säälimätön ja häikäilemätön poliitikko, jota jopa hänen mahtavat siskonsa vaikuttavat pelkäävän?

Kun Lucrezia istutetaan jäykissä hepenissä poseeraamaan muotokuvaa varten, hänelle käy vähitellen huolestuttavan selväksi, että hovin silmissä hänellä on vain yksi tehtävä: synnyttää perillinen, joka turvaa Ferraran dynastian tulevaisuuden. Siihen asti tuoreen herttuattaren asema on vaakalaudalla.

 

Kustantaja: S&S
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789515258380
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.