Käsikirja supersankareille. Osa 5: Kadonneet

VÃ¥hlund Elias & Agnes

On kulunut vajaa kuukausi siitä, kun Ruusulan asukkaita vainonnut suurroisto Wolfram, saatiin telkien taakse. Se ei silti tarkoita, että Alisa ja Max, kaupungin omat supersankarit voisivat vetää lonkkaa. Yhä löytyy kelmejä, jotka kuvittelevat päihittävänsä supersankarit.  

Pian tapahtuu kuitenkin jotain, mikä on vaikea pala jopa Aliisalle ja Maxille: kaupungin lapsia alkaa öisin kadota. Yksi kerrallaan jälkiä jättämättä. Ihmiset ovat peloissaan ja suutuksissaan ja ihmettelevät, miten supersankarit eivät löydä lapsia. Samaan aikaan Aliisa yrittää opettaa Niklakselle ja Roopelle supervoimia, mutta sekään ei ota sujuakseen. Yhtäkkiä kaikki ovatkin Alisaa vastaan eikä hän itsekääntiedä kehen voisi luottaa.  

Käsikirja supersankareille on vauhdikas kirjasarja lapsesta, joka ottaa ohjat omiin käsiinsä. Sarjan toinen ja kolmas osa valittiin Ruotsissa vuoden lastendekkareiksi vuonna 2018. 

Kustantaja: S&S
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789515252258
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: L84.22

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha5
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.