Inkognitó

Kiss Tibor Noé

Tibor / Noémi on käynyt ensimmäistä kertaa kenkäkaupan naistenosastolla. Toinen asiakas mulkoili ja nimitteli häntä, myyjä kehui saapasvalintaa ja hymyili. Tibor / Noémi yritti hymyillä myös. Siitä on neljä viikkoa. Tänään hän lähtisi saappaissa kaupungille. Mutta nyt hän istuu nojatuolissa kahdestaan ruumiinsa kanssa, ja kumpikin vihaa toistaan.

Inkognito on vaikuttava kuvaus siitä, kuinka jalkapalloa rakastava nuori löytää muukalaisen itsestään ja ruumiistaan. Se on kasvutarina, kaapistatulokertomus, ja taitava, minimalistisessa tiiviydessään vimmainen romaani identiteetin luomisesta omien tunteiden ja ympäröivän yhteiskunnan kummeksunnan ja paheksunnan ristipaineissa. Transsukupuolisuutta käsittelevä omaelämäkerrallinen romaani on ilmestynyt Unkarissa vuonna 2010, mutta teos on edelleen ajankohtainen - niin ihmisoikeusasioissa takapakkia ottavassa Unkarissa kuin translakiaan uudistavassa Suomessakin.

 

Kustantaja: S&S
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789515251961
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.