Polttopiste

Börjlind, Cilla & Rolf

Tukholmalaisella omakotitaloalueella räjähtää autopommi. Poliisi tutkii tapausta terroristitekona, sillä uhrina on syyttäjä Malin Brovall perheineen. Pian löytyykin epäilty, ja teknisen näytön myötä tapaus vaikuttaa selvältä. Olivia Rönning ja rikoskomisario Mette Olsäter eivät kuitenkaan ole asiasta yhtä varmoja. Tutkimus johtaa Olivian maailmaan, jossa asemastaan kiinni pitävät vaikutusvaltaiset miehet piilottelevat seksuaalirikoksia.

Toisella puolelle maapalloa ongelmiaan paennut Tom Stilton saa salaperäiseltä ruotsalaisnaiselta tehtävän. Taskussaan kuva tuntemattomasta miehestä sekä kadonneen jokilaivan nimi Stilton käy toimeen. Johtolangat vievät hänet Kultaiseen kolmioon, missä tuotetaan suurin osa maailman heroiinista.Polttopiste on Cilla ja Rolf Börjlindin viides kirja Tom Stiltonista ja Olivia Rönningistä. Kirjasarjaan perustuva Nousuvesi-tv-sarja saa jatkoa myös Suomessa.

 

Kustantaja: S&S
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789515250506
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikospokkari

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.