Nousuvesi & Kolmas ääni

Börjlind, Cilla & Börjlind, Rolf

Nousuvesi
Olivia Rönning, Poliisikorkeakoulun opiskelija, kirjoittaa oppilastyötä selvittämättömäksi jääneestä tapauksesta yli kahdenkymmenen vuoden takaa. Rikos on vastenmielinen: raskaana olevan naisen sadistinen murha vuonna 1987 Ruotsin länsirannikolla. Teolla oli silminnäkijä, nuori poika, jonka mukaan tekijöitä oli kolme. Tapausta tutki Tom Stilton, jonka työ oli pelkkää vastamäkeä: uhrin henkilöllisyys jäi tunnista matta, motiivi löytymättä ja murhamiehet jäljittämättä. Tutkinta lakkautettiin. Noheva Rönning kaivelee sinnikkäästi vanhoja tietolähteitä. Työläimmäksi osoittautuu vanhan tutkinnanjohtajan jäljittäminen; Tom Stilton on maan nielemä. Se ei tarkoita, etteikö historian pohjamudista nousisi pintaan yhtä jos toista yllättävää... Nousuvesi sukeltaa maailmaan, jossa on tilaa upporikkaille, kodittomille ja prostituoiduille. Se on Olivia Rönningistä ja Tom Stiltonista kertovan jännityssarjan ensimmäinen osa. Jokaiselle pohjoismaisen jännityskirjallisuuden ystävälle kirja on ehdoton tapaus.

Kolmas ääni

Marseille. Retkeilyalueelle on haudattu paloiteltu ruumis. Nainen on aiemmin ollut töissä sirkuksessa veitsenheittäjän apurina. Hänen epäinhimillinen kuolemansa järkyttää erästä ex-poliisi Tom Stiltonin ystävää. Parivaljakko matkustaa Ranskaan selvittämään murhan taustoja.

Tukholma. Tullin virkamies löytyy hirttäytyneenä kotonaan. Poliisi näkee kädenkäänteessä, että kyseessä on lavastettu itsemurha, ja yhdistää surmatyön tullin takavarikoimaan huume-erään.

Olivia Rönning osallistuu virkamiehen murhatutkimuksiin, mutta luonteelleen uskollisena hän hylkää tutkimuksen päälinjan ja ryhtyy seuraamaan muita johtolankoja. Murhamotiivi tutustuttaa hänet piireihin, jotka tienaavat suuria summia imemällä kuiviin ruotsalaista hyvinvointivaltiota.

Kun Tom ja Olivia oivaltavat, että murhilla on jotain tekemistä keskenään, he yhdistävät voimansa.

 

Kustantaja: S&S
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789515245977
Ilmestymisvuosi: 2018
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikospokkari

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.