Tuhatkaunot : rikosromaani

Tuhatkaunot : rikosromaani

Ohlsson, Kristina

Ikääntynyt pappi puolisoineen löydetään kuolleena kotoaan Tukholman keskustasta. Tapaus vaikuttaa tyypilliseltä perhetragedialta: mies on ottanut hengen ensin vaimoltaan, sitten itseltään. Samaan aikaan Ali istuu pimeässä asunnossa lukkojen takana. Hän on paennut Irakin sekasortoa ja toivoo uuden elämän alkua Ruotsissa. Hänen hyväntekijänsä odottaa häneltä vain pientä vastapalvelusta.

Fredrika Bergman tarttuu kollegoineen toimeen ja alkaa selvittää pariskunnan murhamysteeriä Alex Rechtin tiukassa valvonnassa. Tutkimusryhmälle valkenee varhaisessa vaiheessa, että kuolinsyy ei ole itsemurha vaan jotain paljon mutkikkaampaa. Tapaukseen tuntuu liittyvän löyhästi jos jotakin, ja se kiemurtelee tutkimusryhmän otteesta Ruotsin rajojen ulkopuolelle. Kello käy, mutta avainhenkilöt vaikenevat.

Tuhatkaunot on toinen kirja Fredrika Bergmanista ja hänen läheisimmistä työtovereistaan. Se on itsenäinen jatko-osa Nukketalolle.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu:
ean: 9789515021151
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.