Siiri ja kumma Kasperi

Nopola, Tiina; Lindman, Mervi

Kuka kumma on pikku-Oton uusi kaveri?

Siiri näkee isänsä hyllyssä hienon palkinnon. Isä kertoo, että se on saatu alakoulun korkeushyppykilpailuista. Siiri päättää oitis järjestää urheilukilpailut, joihin kutsutaan myös iso-Otto, keski-Otto ja pikku-Otto.

Urheilukilpailuissa pikku-Otto joutuu rimakauhun valtaan, kun hänen pitäisi hypätä korkeutta. Hän livahtaa kilpailuista omille teilleen ja keksii tekosyyksi uuden ystävän, Kasperin. Kun pikku-Otto katselee kumpupilviä, hän kuvittelee, että Kasperi asuu pilven sisällä.Siiri ja Otot yrittävät vakoilla pikku-Ottoa ja saada selville, kuka Kasperi oikein on. Siiriä ei huvita enää urheilla, kun pikku-Otto vain puuhailee uuden kaverinsa kanssa. Mitä tapahtuu, kun ystävät haluavatkin tavata Kasperin? Paljastuuko salaisuus, ja uskaltaako pikku-Otto ikinä hypätä riman yli?

Suositut lastenkirjojen tekijät, kirjailija Tiina Nopola ja kuvittaja Mervi Lindman ovat yhdessä luoneet monta hurmaavaa kuvakirjaa Siiristä ja hänen kavereistaan, kolmesta Otosta. Sarja on saavuttanut suurta menestystä ympäri maailman, Venäjää ja Kiinaa myöten!

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513196493
Kirjastoluokka: L85
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lasten kuvakirjat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.