Muumitalossa

Kaarla, Riina ja Sami ; Vacklin, Anders

Upea Muumitalon muotoiseksi avautuva katselukirja.

Kirja on kuin hauska leikki, jossa lukija saa seurata tarinan punaista lankaa läpi Muumipeikon kodin, huoneesta toiseen! Pysytkö perässä?

Kaikkien tuntema, kaunis ja viihtyisä Muumitalo tulee tutkituksi jokaista soppea myöten, kun pieni punainen lankakerä kierii vikkelästi ympäriinsä. Kerän kulkua seuratessa kohdataan kaikki tutut talon asukkaat. Näyttävän kokoinen ja muotoon leikattu, tukeva ja turvallinen pahvikirja tekee rakastetun muumiperheen ja heidän kotinsa entistäkin tutummaksi ja rakkaammaksi. Iloisen värikäs kuvitus ja riimeillä leikittelevä teksti tarjoavat perheen pienimmille monet makeat naurut ja hilpeät hetket.

RIINA ja SAMI KAARLAN upeasti kuvitetut ja suunnitellut, perheen pienimmille suunnatut muumikirjat on otettu riemulla vastaan jo vuosien ajan. Laaja-alaisten huippuammattilaisten muumitiimiä on äskettäin liittynyt täydentämään lasten- ja nuortenkirjallisuuden monitaituri ANDERS VACKLIN. Kolmikon ensimmäinen yhteistyössä syntynyt muumikirja Muumitalossa on lämminhenkinen kunnianosoitus Tove Janssonin tuotannon huumorille ja vastustamattoman positiiviselle elämänfilosofialle.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513193881
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: L85.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha3
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.