Laulun loppu

Higgins Clark, Mary

Kun totuus käy liian kalliiksi

Skandaalinkäryinen liikemies, sisustussuunnittelijoiden kuningatar - ja petos, joka sai seurapiirit järkkymään. Tämän mehevämmäksi ei mysteeri muutu!

Miljardeja kavaltanut liikemies katoaa Karibianmerellä. Kaksi vuotta myöhemmin skandaali on edelleen kaikkien huulilla: tekikö Parker Bennett itsemurhan vain lavastiko hän katoamisensa? Bennettin leski Anne on vakuuttunut miehensä syyttömyydestä, samoin hänen poikansa Eric. Kun rahavaikeuksiin joutunut Anne sitten päättää muuttaa pienempään asuntoon, hän palkkaa avukseen sisustussuunnittelija Glady Harperin. Ylellisiin toimeksiantoihin tottuneen Gladyn assistenttina toimii sisukas yksinhuoltaja Lane Harmon, joka ihastuu Ericiin. Lane ei kuitenkaan tiedä, että mitä lähemmäksi Bennettejä hän pääsee, sitä suurempaan vaaraan hän asettaa itsensä - ja nelivuotiaan tyttärensä.

Mary Higgins Clark (s. 1929) tunnetaan Amerikassa arvonimellä "Jännityksen kuningatar". Hän pitää kunnia-asianaan tarjoilla kauhua hyvin annosteltuna ja kauniisti katettuna. Kolmisenkymmentä vuotta jatkuneen kirjailijanuransa aikana hän on julkaissut lähes kolmekymmentä romaania tai kertomuskokoelmaa, jotka ovat kaikki olleet suurmenestyksiä.

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513184629
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.