Kapteeni Kalsari ja radioaktiivisten robobokserien karmaiseva kosto

Pilkey, Dav

Luvassa hurjaa aikamatkailua ja huumoria! 

Yhdestoista repäisevän raju Kapteeni Kalsari -romaani saa sukat pyörimään jalassa ja pojat pysymään kirjan ääressä! 

Erno ja Huuko matkaavat Violetilla Vessalla, omatekoisella aikakoneella, 65 miljoonaa vuotta taaksepäin ja kohtaavat niin dinosauruksia kuin luolanuoriakin. Mukaan eksyy myös rehtori Kruppi. Pian dinosaurusten aikaan laskeutuvat jättimäiset Robohousut, joiden sisältä hypähtävät takaa-ajoon Iso Hippi Helihousu ynnä Pikku Hippi -kaksoset. Meno on melkoista! 

Tämän kirjan luettuasi tiedät miksi dinosaurukset kuolivat, kuka aloitti jääkauden ja miten maailmankaikkeus sai alkunsa. Vaikka et ehkä voi hyödyntää tietojasi kokeissa, voit laulaa Albert Einsteinin innoittavaa laulua "Oon fiksumpi kuin sä (lää lä lä lää läää)". 

David "Dav" Pilkey (s.1966) asuu vaimonsa Sayurin kanssa Seattlen lähellä, Bainbridge Islandilla ja osan vuodesta Japanissa, Minami Izulla. Kapteeni Kalsari sai alkunsa jo ala-asteella, kun Pilkey joutui poistumaan käytävälle miettimään käytöstään. Pilkey lähetti ensimmäisen itse kuvittamansa käsikirjoituksen, World War Won, kansalliseen nuorten kirjoituskilpailuun 1986 ja voitti oman sarjansa (14-19-vuotiaat). 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513183134
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: L84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.