Kapteeni Kalsari ja Hippi Helihousun hirvittävä paluu

Pilkey, Dav

Lukeminen antaa supervoimia: kymmenes Kapteeni Kalsari tuo elämään kaivattua säpinää!

Tuplapaksu Kapteeni Kalsari: aikamatkailua, koululaishuumoria ja sarjakuvia. Jokainen voi olla supersankari ja päihittää kiusaajansa Ernon ja Huukon lailla.

Haluatko kuulla, kuinka Ernosta ja Huukosta tuli ystäviä ja miten heidän sarjakuvaimperiuminsa sai alkunsa? Pojat joutuvat aikamatkalle omaan lapsuuteensa, Jerome Hurvitsin päiväkotiin, joka toimii koulun yhteydessä. Yhteisvoimin ystävykset päihittävät pahimman öykkärin, rehtori Krupin veljenpojan ja painijoukkueen kapteenin, kuudesluokkalaisen Kipperi Krupin kavereineen.

Kapteeni Kalsarin Erno ja Huuko keksivät vasta ala-asteella, mutta jo päiväkodissa paljastuu heidän piilevä lahjakkuutensa ja kykynsä joutua kiipeliin! Seikkailuun sotkeutuu myös professori Poksupöksy, nykyiseltä nimeltään Hippi Helihousu, joka on tuttu lukijoille kirjoista Kapteeni Kalsari ja professori Poksupöksyn piinalliset puuhat ja Kapteeni Kalsari ja violetin vessan väen vinha vahinko.

David "Dav" Pilkey (s.1966) asuu vaimonsa Sayurin kanssa Seattlen lähellä, Bainbridge Islandilla ja osan vuodesta Japanissa, Minami Izulla. Kapteeni Kalsari sai alkunsa jo ala-asteella, kun Pilkey joutui poistumaan käytävälle miettimään käytöstään. Pilkey lähetti ensimmäisen itse kuvittamansa käsikirjoituksen, World War Won, kansalliseen nuorten kirjoituskilpailuun 1986 ja voitti oman sarjansa (14-19-vuotiaat).

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513177546
Ilmestymisvuosi: 2014
Kirjastoluokka: N842

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.