Kasvisruokamaanantai
Ei saatavilla

Kasvisruokamaanantai

Rigg, Annie

Pienilläkin teoilla voi muuttaa maailmaa. Kasvisruokamaanantai innostaa vannoutuneimmankin lihansyöjän kokeilemaan herkullisia ja monipuolisia kasvisruokia, ainakin kerran viikossa!

Vuonna 2009 Paul McCartney aloitti tyttäriensä Stellan ja Maryn kanssa Meat free Monday -kampanjan, jonka tarkoituksena on saada ihmiset luopumaan lihasta yhtenä päivänä viikossa, sillä lihantuotannossa syntyy merkittävä osa maailman hiilidioksidipäästöistä. Tämän tavoitteen tukemiseksi on nyt julkaistu keittokirja, joka on täynnä toinen toistaan houkuttelevampia kasvisruokareseptejä.

Kirjassa on täydellinen menu aamiaisesta päivälliseen vuoden jokaiselle maanantaille, välipaloja ja jälkiruokia unohtamatta. Reseptit seuraavat vuoden kulkua, joten niiden ainekset ovat aina parhaimmillaan. Mukana on reseptejä niin Paul ja Stella McCartneylta kuin monilta huippukokeilta ja julkkiksiltakin, kuten Tom Aikensilta, Nick Sandlerilta, Twiggyltä, Kevin Spaceylta ja Vivienne Westwoodilta.

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513168179
Ilmestymisvuosi: 2012

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.