Tammen kultainen juhlakirja

Merkkivuoden kunniaksi Tammi julkaisee komean juhlakokoelman sarjan suosituimmista teoksista. Kokoelman kirjat on valinnut Päivi Heikkilä-Halttunen, joka on myös kirjoittanut teokseen esipuheen.

Kuvakirjasarja Little Golden Books syntyi 1942 Yhdysvalloissa, toisen maailmansodan pahimpana pula-aikana. Ranskalainen maanpakolainen Georges Duplaix kehitteli idean sarjasta edullisia, kestäviä, iloisia ja värikkäitä lastenkirjoja, joihin kaikilla olisi varaa. Kirjoista tuli nopeasti todella suosittuja. Suomessa kirjasarjan aloitti Tammi vuonna 1952.

Tänä päivänä Tammen kultaisten kirjojen keräily on monen intohimoinen harrastus. Keräiltävää riittääkin, sillä nimikkeitä on tähän mennessä julkaistu jo 188. 

"Tämä on ihana kirja." - Elina Keskitalo, Länsi-Savo 5.4.2012 "Sarjan suosituimmat tarinat on koottu komeasti yksiin kansiin." - Vartti/Helsinki-Etelä 11.4.2012

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513166700
Kirjastoluokka: 85.2

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.