Odin kirous : noitien taistelu

Carranza, Maite

Niin kauan kuin he jaksavat muistaa, hyväntahtoisten omarnoitien klaanit ovat väistelleet verenhimoisia odish-noitia ja odottaneet vanhan ennustuksen toteutumista. Ennustuksen mukaan jonakin päivänä saapuu valittu, joka lopettaa sodan vastakkaisten noitaleirien välillä. Ja tähtiasetelmien mukaan tuo hetki on lähellä.

Vangitsevan noitatrilogian ensimmäisessä osassa 14-vuotias Anaid tajusi järkytyksekseen olevansa ennustusten valittu. Toinen osa kuljetti lukijansa kauas pohjoiseen Anaidin vanhempien rakkaustarinan vauhdikkaiden käänteiden siivin.

Nyt trilogian kolmannessa osassa nuori Anaid joutuu pahimpien koettelemusten eteen, kuuntelemaan aivan yksin sisintään ja valitsemaan puolensa, muiden mahdollisen halveksunnan ja hylkäämisen uhallakin. Anaidhan on puoliksi omar ja puoliksi odish, ja nyt noitaleirien sota on puhkeamaisillaan. Anaid, valittu, on ainoa henkilö, joka voi lopettaa ja ratkaista sodan.

Jännittävä noitatrilogia pitää pintansa loppuun asti, ja jännitys säilyy vihoviimeiselle sivulle saakka.

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513140892
Ilmestymisvuosi: 2011
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Nuorten & nuorten aikuisten kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.