Yövartio
Ei saatavilla

Yövartio

Waters, Sarah

Brittikirjailija Sarah Watersin teoksia kiitetään runsaista yksityiskohdista ja oivaltavasta aikakauden kuvaamisesta. Yövartiossa hän puhaltaa hengen nuorten ihmisten sotakohtaloihin intiimillä ja koskettavalla tarkkuudella. Toisen maailmansodan aikaiseen Lontooseen sijoittuva tarina seuraa neljän lontoolaisnuoren elämää pimennysverhojen takana, tummilla kaduilla, sotaponnistelujen keskellä, rakkaushuolien ja salaisten suhteiden repiminä.

Kaunis ja varakas Kay toimii sodassa ambulanssikuskina mutta on levoton ja yksinäinen. Helen on suloinen mutta omistushaluinen suhteessa tyttöystäväänsä Juliaan. Vivissä on glamouria vaikka muille jakaa, mutta kipuilee suhteessaan naimisissa olevaan sotilaspoikaystäväänsä. Duncan kamppailee pitääkseen sodanaikaiset demoninsa sisällään. Kaikkien neljän elämänpolut risteytyvät jossain kohdin ja lukija saa vähitellen selville muutaman tarkkaan varjellun salaisuuden.

Watersin huikea taito saada kokonainen aikakausi eloon todentuu taas kerran. Ilmapommitukset, pimennetyt kadut ja laittomat suhteet odottavat lukijaa. Rakkaus ja onnen sirpaleet leviävät samalla kun ilmapommitukset kylvävät tuhoa. Myös tarinan rakenne on taitava: kirja alkaa vuodesta 1947 ja kulkee taaksepäin kohti vuosikymmenen alkua päättyäkseen vuoteen 1941.

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513139506
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.